PANNENKOEKEN WRAP MET ROOMKAAS


Tijd

10 min

Porties

6 stukjes

Ingrediënten

  • Volkoren Wrap XL 1 st
  • Ei 2 st
  • Zout een snufje
  • Melk 4 el (tip: als je graag een zoete smaak wilt hebben vervang dan 1 el melk voor 1 el maple siroop)
  • Kaneel 1 tl
  • Roomkaas hoeveelheid naar smaak
  • Satéprikkers

Bereiding

Doe het ei, melk, zout en kaneel in een schaaltje. Klop het ei los met een vork.

Verwarm een koekenpan. Giet hierin het eimengsel in de pan. Verdeel het ei over de hele pan. Wacht ongeveer 2 minuten. Als de onderkant is gestold en de bovenkant nog niet, leg je de wrap bovenop het ei.

Druk de wrap licht op het ei en laat een paar minuten bakken.

Leg je hand met lichte druk op de wrap. Je kan het ei nu als het goed is heen en weer draaien. Het ei is gebakken. Draai de wrap om en bak deze zijde nog ongeveer een minuut.

Tip: Draai de wrap met je handen om of schijf hem eerst op een bord en keer hem dan om in de pan.

Laat de pannenkoek-wrap even afkoelen en besmeer met de roomkaas. Rol de pannenkoek-wrap strak op. Tip: rol de pannenkoek-wrap stak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.

Prik voor het snijden van de rolletjes de satéprikkers in de pannenkoek. Snij daarna de pannenkoek in 6 stukjes. Tip: Bestrooi de stukjes met nog een beetje kaneel.

Variatietip: ook lekker om de pannenkoek-wrap te vullen met roomkaas en/of jam.