PEPERNOTEN MANDARIJN CHEESECAKE
Tijd
15 min
Porties
2
Ingrediënten
- Pepernoten 70 gr
- Kokosolie niet gesmolten 1 tl (op kamertemperatuur)
- Kokosyoghurt 250 gr
- Mandarijn 1 (rasp van 1 hele mandarijn en 2 tl sap)
Voor de garnering:
- Pepernoten een paar (grof gehakt)
- Mandarijnen in blik 1 blikje (afgespoeld en uitgelekt, je kan natuurlijk ook verse mandarijnen gebruiken)
Bereiding
Maal 70 gr van de pepernoten samen met de kokosolie fijn.
Meng de kokosyoghurt met de 2 tl sap van de mandarijn en het rasp.
Verdeel het pepernotenkruim over 2 serveerglazen. Je hoeft het niet aan te drukken. Schep hierop het kokosyoghurtmengsel en garneer met enkele mandarijnen uit blik en wat grove gehakte pepernoten. Bewaar de cheesecake in de koelkast tot serveren.
