PEPERNOTEN MANDARIJN CHEESECAKE


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Pepernoten 70 gr
  • Kokosolie niet gesmolten 1 tl (op kamertemperatuur)
  • Kokosyoghurt 250 gr
  • Mandarijn 1 (rasp van 1 hele mandarijn en 2 tl sap)

Voor de garnering:

  • Pepernoten een paar (grof gehakt)
  • Mandarijnen in blik 1 blikje (afgespoeld en uitgelekt, je kan natuurlijk ook verse mandarijnen gebruiken)

Bereiding

Maal 70 gr van de pepernoten samen met de kokosolie fijn.

Meng de kokosyoghurt met de 2 tl sap van de mandarijn en het rasp.

Verdeel het pepernotenkruim over 2 serveerglazen. Je hoeft het niet aan te drukken. Schep hierop het kokosyoghurtmengsel en garneer met enkele mandarijnen uit blik en wat grove gehakte pepernoten. Bewaar de cheesecake in de koelkast tot serveren.