DADELS GEVULD MET PINDAKAAS


Tijd

5 min

Porties

4 stuks

Ingrediënten

  • Medjoul dadel 4 st
  • 100% pindakaas 2 tl (ongeveer, hoeveelheid naar smaak)
  • Granaatappelpitjes 2 tl (ongeveer, hoeveelheid naar smaak) De granaatappelpitjes zorgen voor een frisse toevoeging van de snack.

Bereiding

Verwijder de pit van de dadel. Lepel een klein beetje pindakaas in de dadel. Doe dit voor alle dadels. Druk de granaatappelpitjes zacht in de pindakaas.

Op de foto is er vrij veel pindakaas te zien. Voor een betere smaakbalans zou ik iets minder pindakaas in de dadelsmeren.

Tip: I.p.v. pindakaas kan je er ook (chia)jam in doen. Bestrooi de dadel dan met gehakte chocolade i.p.v. de granaatappelpitjes. De (chia)jam zorgt al voor de frisse toevoeging.