CHOCOLADE LOOK-A-LIKE BROWNIE
Tijd
10 min + 30 min koeltijd
Porties
Meerdere porties
Ingrediënten
- Dadels 150 gr
- Kokosolie 2 el (gesmolten, let op: 2 el is gebaseerd op niet gesmolten kokosolie)
- Notenspread (op pindakaas) 1 volle tl
- Havermout 100 gr
- Amandelmeel 50 gr
- Zout mespuntje
- Cacoa 2 el
- Havermelk 200 ml
Voor de versiering
- Poedersuiker 4 el
- Bieten- of cranberry sap 1 el (Zonnatura)
- Pistache noten 1 handje (gehakt)
Bereiding
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een gladde structuur. Pak een snijplak en leg hierop een bakpapier. Verdeel het deeg in balletjes en leg deze op een bakpapier (en druk ze een beetje plat). Leg de snijplank met de choco ballen ongeveer 30 min in de koelkast.
Voor de versiering: mix de poedersuiker met het sap een roer tot een geleiachtige structuur. Voeg eventueel wat meer poedersuiker toe. Besprenkel dit over de brownie en top af met gehakte pistache noten. Brownies over? Vries ze in voor een volgende keer.
