CHOCO CRUNCH


Tijd

10 min + 30 min wachttijd

Porties

Meerdere porties

Ingrediënten

Droge mengsel

  • Pompoen pitten 160 gr
  • Kokosrasp 100 gr
  • Hennepzaad 130 gr
  • Chiazaad 50 gr


Vochtig mengsel

  • Medjool dadels 4 st, (ontpit, gesneden in stukjes)
  • Kokosolie 2 el (gesmolten)
  • Cacaopoeder 30 gr
  • Vanille-extract 1 tl (optioneel)

Bereiding

Doe alle ingrediënten voor het droge mengsel in een keukenmachine en mix. Doe dit niet te lang (enkel minuten), zorg dat je nog wat structuur behoud. Dit zorgt namelijk voor de 'bite' van de crunch. Doe de mix in een schaal.

Doe alle ingrediënten voor het vochtig mengel in de keukenmachine en mix tot een puree. Doe dit mengsel in de schaal met droge ingrediënten. Roer goed door. 

Doe de schaal in de koelkast voor ongeveer 30 min. Serveer de crunch met yoghurt, kwart en hangop.