CHOCO CRUNCH
Tijd
10 min + 30 min wachttijd
Porties
Meerdere porties
Ingrediënten
Droge mengsel
- Pompoen pitten 160 gr
- Kokosrasp 100 gr
- Hennepzaad 130 gr
- Chiazaad 50 gr
Vochtig mengsel
- Medjool dadels 4 st, (ontpit, gesneden in stukjes)
- Kokosolie 2 el (gesmolten)
- Cacaopoeder 30 gr
- Vanille-extract 1 tl (optioneel)
Bereiding
Doe alle ingrediënten voor het droge mengsel in een keukenmachine en mix. Doe dit niet te lang (enkel minuten), zorg dat je nog wat structuur behoud. Dit zorgt namelijk voor de 'bite' van de crunch. Doe de mix in een schaal.
Doe alle ingrediënten voor het vochtig mengel in de keukenmachine en mix tot een puree. Doe dit mengsel in de schaal met droge ingrediënten. Roer goed door.
Doe de schaal in de koelkast voor ongeveer 30 min. Serveer de crunch met yoghurt, kwart en hangop.
