PASTA SALADE MET RUCOLA RADIJS KAPPERTJES EN PAPRIKA


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • (Volkoren) Pasta 150 gr (ik gebruik hier Tri colori Fusilli van Grand d’Italia)
  • Tomaat 2 st (in partjes gesneden)
  • Radijs 1 bosje (gewassen, groen er af gesneden en in vieren gesneden)
  • Oranje paprika 1 st (in dunne stroken gesneden)
  • Rucola sla 125 gr
  • Mozarella bolletjes 150 gr
  • Optioneel voor de garnering: fijn geraspte Parmezaanse Kaas hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en spoel daarna onder de koude kraan. Laat de pasta goed uitlekken en doe de pasta in een schaal.

Doe alle ingrediënten in een schaal. Breng op smaak met zout en peper en eventueel met een beetje olijfolie extra vergine en hussel alles goed door elkaar. Garneer de salade met een beetje kaas.