OOSTERSE SALADE MET WASABI DRESSING


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Komkommer 1 st
  • Broccoli 1 stronk (in roosjes)
  • Geraspte wortel 150 gr (ik gebruik kant en klaar voorverpakt)
  • Sojabonen 200 gr
  • Zeewiersalade 125 gr
  • Optioneel: 1 rode peper in dunne ringetjes gesneden

Voor de dressing

  • Yofresh 2 el
  • Soja saus minder zout 4 el
  • Wasabi hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Kook de broccoli met een beetje water en de deksel op de pan in ongeveer 5 a 10 beetgaar. De kooktijd is afhankelijk van het formaat roosjes.

Giet de broccoli af en spoel af met koud water en laat uitlekken.

Plet de komkommer met de platte kant van je koksmes. Hierdoor komt er meer smaak vrij. Snij de komkommer daarna in dunne plakjes.

Doe alle ingrediënten behalve de verse peper in een schaal en mix. Serveer de salade met de dressing en garneer met de rode peper.

Voor de dressing: doe alle ingrediënten in een schaaltje en roer goed door.