LITTLE GEM GEGRILD MET CHAMPIGNONS EN TOMATEN


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Little gem sla 2 st (gehalveerd)
  • Champignons 250 gr (gehalveerd)
  • Tros-cherry tomaten 220 gr
  • Grana padano kaas geraspt hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Verwarm een koekenpan. Bestrijk de gesneden kant van de little gem sla met een beetje olie. Leg de sla met de gesneden kant naar beneden in de koekenpan. Bak in ongeveer 1 a 2 min gaar.

Bak de champignons in een droge koekenpan in een paar minuten goudbruin.

Bak de cherry tomaten een paar minuten in een droge koekenpan totdat ze een beetje zijn open geknapt. Zorg dat je de tomaten af en toe wel ‘beweegt’ / roert.

Serveer de sla met champignons en de tomaten. Ik halveer de tomaten voor het gemak. Garneer de salade met grana padano kaas.

Let op: eet je de salade niet meteen op? Doe alle ingrediënten afzonderlijk van elkaar in schaaltjes. De champignons en tomaten verliezen namelijk vocht. Serveer alles bij elkaar als je de salade ook daadwerkelijk gaat eten,