TAPENADE PECANNOTEN HAPJES
Tijd
10 min + 15 min oventijd
Porties
13 kleine hapjes
Ingrediënten
- Flammkuche deeg 1 st (kant-en-klaar)
- Ei 1 st (losgeklopt in een schaaltje)
Voor de tapenade:
- Zwarte olijven 85 gr
- Kappertjes 1/2 el
- Olijfolie 2 el
- Knoflook 1/2 st (fijngesneden)
- Pecannoten 100 gr
Bereiding
Verwarm de oven op 220 graden.
Doe alle ingrediënten voor de tapenade in een keukenmachine, breng op smaak met zout en peper en mix tot een lichte structuur.
Rol het flammkuche deeg uit en leg op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk het deeg met het ei. Smeer de tapenade uit over het deeg. Rol de flammkuche – aan de lange zijde – op.
Snij de flammkuche rol in rolletjes van 1,5 cm. Leg de rolletjes met de open kant op het bakpapier.
Bak de hapjes 15 min gaar in de oven.
