HAPJES PLATEAU


Tijd

Alles zelf maken: 20 min + 30 min oventijd

Kies je voor kant-en-klaar: 10 min

Porties

2 - 4

Ingrediënten

  • Vijgenpuree 1/2 recept van link recept (of kies voor kant-en-klaar vijgenjam)
  • Geitenkaas rode bieten puree 1/2 recept van link recept (of kies voor hummus)
  • Snack tomaten 2 handjes
  • Snack komkommers 6 st (gehalveerd en door de helft gesneden. Snij ze schuif voor een mooi effect)
  • Gedroogde worst of salami 150 gr (in plakjes)
  • Blauwe bessen 1 handje
  • Manchego kaas 100 gr (in plakjes)
  • Pecannoten geroosterd 1 handje (zelf roosteren of kant-en-klaar)
  • 2 Pita of naanbrood (in reepjes)
  • Geroosterde kikkererwten 1 blikje (of kies voor zoute stengels)
  • Voor de garnering: pompoenpitten 1 handje

Bereiding

Leg alle ingrediënten op een plak en serveer met de dips.