HAPJES PLATEAU
Tijd
Alles zelf maken: 20 min + 30 min oventijd
Kies je voor kant-en-klaar: 10 min
Porties
2 - 4
Ingrediënten
- Vijgenpuree 1/2 recept van link recept (of kies voor kant-en-klaar vijgenjam)
- Geitenkaas rode bieten puree 1/2 recept van link recept (of kies voor hummus)
- Snack tomaten 2 handjes
- Snack komkommers 6 st (gehalveerd en door de helft gesneden. Snij ze schuif voor een mooi effect)
- Gedroogde worst of salami 150 gr (in plakjes)
- Blauwe bessen 1 handje
- Manchego kaas 100 gr (in plakjes)
- Pecannoten geroosterd 1 handje (zelf roosteren of kant-en-klaar)
- 2 Pita of naanbrood (in reepjes)
- Geroosterde kikkererwten 1 blikje (of kies voor zoute stengels)
- Voor de garnering: pompoenpitten 1 handje
Bereiding
Leg alle ingrediënten op een plak en serveer met de dips.
/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Fw%2Fi%2Ftemp-uhcftctxfyvwsymhwstg%2Ftkykfx%2FHapjesplateau.jpg)