ASPERGE ROLLETJES


Tijd

15 min + 15 min oventijd

Porties

Meerdere porties

Ingrediënten

  • Groene asperges 1 bosje (2 cm van de onderkant gesneden)
  • Geraspte kaas 2 handen
  • Flammkuche deeg (kant en klaar)

Bereiding

Verwarm de oven op 220 graden.

Breng een pan met water aan de kook. Kook de asperges voor 3 min. Giet af en spoel de asperges af onder koud water (dit stopt het kookproces).

Rol het flammkuche deeg uit en halveer deze door deze in de breedte te snijden. Verdeel beide helfte in 3 stukken (je hebt dus 6 plakken die ongeveer het formaat hebben van een asperge).

Bestrooi de stukken met geraspte kaas. Leg op ieder stuk 2 asperges. Bestrooi met zout en peper. Rol het flammkuche deeg om de asperges. Snij ieder rolletje in 4 stukken.

Leg alle stukjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrooi met nog wat geraspte kaas. Bak de rolletjes 15 min in de oven.