PAPRIKA SPREAD


Tijd

10 min

Porties

Een schaaltje

Ingrediënten

  • Roomkaas light 200 gr
  • Feta 200 gr
  • Gegrilde paprika 1 pot (350 gr uitlekgewicht)
  • Gedroogde chilipeper 1 tl
  • Maizena 1 el

Bereiding

Haal de paprika uit de pot en laat goed uitlekken. Doe de paprika samen met de roomkaas, feta en chilipeper in de keukenmachine en mix tot een dip structuur. Hij is nog vrij vloeibaar. De volgende stappen zorgen er voor dat de dip een vaste structuur krijgt.

Doe de maizena in een schaaltje met een scheutje water. Roer goed door zodat er geen klontjes zijn.

Doe de paprika mix in een pannetje . Voeg het maizena papje toe en laat alles enkele minuten doorkoken (ongeveer 3). Blijf goed roeren om aanbakken te voorkomen.

Doe de paprika dip in een schaal of weckpot en laat afkoelen in de koelkast.