ZEEKRAAL MET SPINAZIE EN PANGASFILET


Tijd

2

Porties

15 min

Ingrediënten

  • Zeekraal 100 gr (o.a. te koop bij AH)
  • Spinazie 300 gr
  • Knoflook 1 st (fijngesneden)
  • Tasty Tom trostomaten 7 st (in vieren gesneden)
  • Pangasfilet stukjes 250 gr
  • Citroen 1 st (alleen het sap)

Bereiding

Bak de knoflook 2 min aan in een wok of hapjespan. Bak de spinazie daarna mee en laat slinken. Voeg de Pangasfilet stukjes toe en bak 3 min mee. Voeg de tomaten, zeekraal en citroensap toe en bak een minuut of 4 mee. Het gerecht is gaat al de tomaten een beetje ‘papperig’ zijn zodat ze hun sap loslaten. Breng op smaak met alleen een beetje zout (zeekraal heeft van zichzelf al een ziltige smaak).