WITLOFSCHOTEL MET PEER RODE BIET EN GEITENKAAS
Tijd
15 min + 25 min oventijd
Porties
2
Ingrediënten
Voor de witlofschotel
- Witlof 600 gr (gehalveerd, kern verwijder, in vier stukken gesneden)
- Peer 400 gr (geschild, in stukken gesneden)
- Rode biet 150 gr (voorgekookt, in stukken gesneden – ik koop voorverpakt kant en klaar)
- Geitenkaas 125 gr (zachte geitenkaas)
- Pecannoten 1 handje (grof gehakt)
Bijgerecht
- Volkoren pasta 150 gr
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet een ovenschaal in en leg hierin de ingrediënten leg hierin de witlofschuitjes, peer en rode biet. Verkruimel de geitenkaas en de pecannoten over de schotel. Bak de schotel voor 20 – 25 min gaar in de oven.
Kook ondertussen de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
