KAPSALON MET KNOLSELDERIJ
Tijd
20 min + 30 min oventijd
Porties
2
Ingrediënten
- Knolselderij 1 st (schil verwijderd)
- Zoete aardappel 2 st (gewassen en geschild)
- Komkommer 1/2 st (zaadlijsten verwijderd, gesneden)
- Tomaat 3 st (zaadlijsten verwijderd, gesneden)
Voor de dressing
- Dille 1 bosje (fijngesneden, niet de steeltjes)
- Yofresh 2 el
- Yoghurt 2 el
- Knoflook 2 st (fijn gesneden)
Bereiding
Verwarm de oven 230 graden.
Snij de knolselderij in frieten van ongeveer 1 cm dik. Breng een pan met water aan de kook. Kook de frieten 2 min in het kokende water. Giet af en dep droog met keukenpapier.
Snij ook de zoete aardappel in frieten van ongeveer 1 cm dik.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop de knolselderij- en zoete aardappel frieten. Mix met 2 el zonnebloemolie en bak 30 min in de oven.
Voor de saus: Doe alle ingrediënten van de dressing in een schaaltje. Breng op smaak met peper en zout.
Let op: het worden geen krokante frieten omdat je ze met de oven bak. Krokant worden ze alleen als je ze frituurt.
