TORTILLA PIZZA
Tijd
15 min + 8 min oventijd per pizza
Porties
2 (4 stuks)
Ingrediënten
- XL volkoren wraps
- Passata 500 gr (ongeveer)
- Zoete punt paprika 2 st (in reepjes gesneden)
- Cherry tomaten 20 st
- Mozzarella 2 st (in stukjes gescheurd)
- Gedroogde oregano hoeveelheid naar smaak
- Optioneel: verse basilicum hoeveelheid naar smaak
Tip: zin in een groene pizza? Beleg je pizza met courgette slieren, groene olijven en champignons.
Bereiding
Cherry tomaten: snij de tomaten een stukje in door een kruisje te maken. Knijp het vruchtvlees uit de tomaat. Het lijkt alsof je nu een klein bloemetje hebt.
Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestrijk de wraps met een beetje passata. Beleg de wraps met de groentes en mozzarella. Bestrooi met oregano.
Bak de tortilla’s ongeveer 8 min in de oven. Garneer met wat verse basilicum.
