SPERZIEBONEN MET GEMARINEERDE TEMPE EN SEROENDENK


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Rode ui 1/2 (in dunne ringetjes)
  • Sperziebonen 600 gr (voorverpakt)
  • Kastanje champignons 250 gr (in plakjes gesneden)
  • Gemarineerde tempeh 170 gr (ik gebruik het merk veggie Jumbo)
  • Seroendeng 2 el (van bijv. Connimex of eigen merk, te vinden in oosterse schap)
  • Volkoren noedels 2 nestjes (125 gr)

Bereiding

Fruit de ui kort aan. Voeg de sperziebonen toe en een kopje water. Dek af met een deksel en stoom de sperziebonen ongeveer 5 min beetgaar.

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Haal de deksel van de pan en voeg de champignons toe en bak een paar minuten mee. Bak de tempeh in een andere koekenpan gaar.

Server de noedels met de groentes en tempeh. Garneer met de Seroendeng.