SPAGHETTI MET ROZEMARIJN EN SPERZIEBONEN

Tijd

20 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Verse rozemarijn 4 takjes (blaadjes ‘afgerist’ en fijngesneden)
  • Knoflook 2 st (fijngesneden)
  • Gedroogde peper 1/2 – 1 tl (afhankelijk van je smaak)
  • Sperziebonen (diepvries) 400 gr
  • Doperwten 400 gr (diepvries)
  • Volkoren spaghetti 200 gr
  • Pecorino kaas geraspt 2 handjes
  • Pijnboompitten 2 handjes

Bereiding

Kook de spaghetti volgende de bereidingswijze van de verpakking.

Bak de knoflook, rozemarijn en gedoogde peper in een beetje olie 2 min in een wok of hapjespan. Voeg de sperziebonen en doperwten toe en bak 5 min mee. 

Serveer de spaghetti op met de groentes en bestrooi pijnboompitten en pecorino kaasrasp.