SPAGHETTI MET ROZEMARIJN EN SPERZIEBONEN
Tijd
20 min
Porties
2
Ingrediënten
- Verse rozemarijn 4 takjes (blaadjes ‘afgerist’ en fijngesneden)
- Knoflook 2 st (fijngesneden)
- Gedroogde peper 1/2 – 1 tl (afhankelijk van je smaak)
- Sperziebonen (diepvries) 400 gr
- Doperwten 400 gr (diepvries)
- Volkoren spaghetti 200 gr
- Pecorino kaas geraspt 2 handjes
- Pijnboompitten 2 handjes
Bereiding
Kook de spaghetti volgende de bereidingswijze van de verpakking.
Bak de knoflook, rozemarijn en gedoogde peper in een beetje olie 2 min in een wok of hapjespan. Voeg de sperziebonen en doperwten toe en bak 5 min mee.
Serveer de spaghetti op met de groentes en bestrooi pijnboompitten en pecorino kaasrasp.
