ROMIGE PASTA MET CHAMPIGNONS BOERENKOOL EN VEGA KRUIM


Tijd

20 min

Porties

Ingrediënten

  • Fusilli tricolori 160 gr
  • Parmezaanse kaas 75 gr
  • Ei 1 st
  • Vega kruim gehakt gekruid 100 gr
  • Kastanje champignons 400 gr (in grove stukken gesneden)
  • Boerenkool 150
  • Sjalotje 1 st (fijngesneden)
  • Maizena 1 tl

Bereiding

Fruit het sjalotje kort aan in een koekenpan. Voeg de champignons toe en bak 5 min mee. Voeg de vega kruim en de boerenkool toe en bak enkele minuten mee.

Kook de Fusilli pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af maar bewaar een klein kopje kookvocht.

Doe de pasta weer in de pan en zet weer op het fornuis. De temperatuur verlaag je tot het minimum. Voeg nu het kookvocht, de Parmezaanse kaas, het ei  en de maizena toe. Spatel alles goed door zodat de saus gaat binden. Breng op smaak met zout en peper.

Voeg het groentemengsel toe of serveer deze los.