PASTASCHOTEL MET ORZO EN VEGA BALLETJES


Tijd

20 min + 60 min oventijd

Porties

3

Ingrediënten

  • Passata 700 gr
  • Orzo 150 gr
  • Vega balletjes 200 gr
  • Mozzarella 1/2 st
  • Parmezaanse kaas fijn geraspt 2 el
  • Prei 1 st (een dikke prei, gehalveerd en in dunne halve ringetjes gesneden, totaal 250 gr gesneden prei)
  • Zoete punt paprika 2 st (gehalveerd en gesneden in halve ringen, totaal 250 gr gesneden paprika)
  • Oregano 1 el
  • Knoflookpoeder 1 tl
  • Water 500 ml

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden. Pak een grote ovenschaal. Doe de prei, paprika, passata, water, Orzo, oregano en knoflook in de schaal. Breng op smaak met zout en peper en roer door.

Verdeel de vega balletjes en de mozzarella over de saus. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Dek de schaal af met aluminium folie en bak 45 min in de oven. Haal daarna de folie eraf en bak nog ongeveer 15 min.

Tip: Weinig tijd in de avond? Maak het gerecht in de ochtend en bak het af in de avond.