ROMIGE PASTA SAUS MET CHAMPIGNONS EN SPINAZIE
Tijd
25 min
Porties
2
Ingrediënten
- Tomatenpuree 1 blikje (70 gr)
- Kerriepoeder 1 tl
- Paprikapoeder 1 tl
- Knoflookpoeder 1/2 tl
- Champignons 500 gr (grof gehakt)
- Spinazie 400 gr
- Kokosmelk 1 blikje (400 ml)
- Maizena 1 el
- Sojasaus 2 el
- Volkorenpasta 160 gr
Bereiding
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Bak de tomatenpuree en kruiden 3 min aan in een beetje olie. Voeg de champignons en de spinazie (beetje bij beetje) en bak ongeveer 5 min. Voeg alvast een klein scheutje kokosmelk toe om aanbranden te voorkomen.
Doe de maizena in een schaaltje en voeg een scheutje kokosmelk toe. Roer goed door zodat er geen klontjes zijn.
Voeg de kokosmelk, het maizena papje, sojasaus toe aan groentes. Laat de saus ongeveer 5 – 10 min doorkoken. Als de saus afkoelt zal de saus indikken. Serveer de pasta met de saus. Serveer eventueel met groene olijven of verkruimelde feta.
