KNORSELDERIJ MET TOMATEN SALSA


Tijd

15 min + 25 min oventijd

Porties

2

Ingrediënten

  • Knolselderij 1 st

Voor de salsa

  • Tomaten 4 st (in stukjes gesneden)
  • Limoen 1 st (alleen het sap)
  • Koriander 1 bosje (fijngesneden, alleen de blaadjes) Of gebruik platte peterselie.
  • Zongedroogde tomaten 50 gr (in reepjes, ik koop kant-en-klaar uit pot)
  • Verse rode peper 1 st (fijngesneden)
  • Knoflookpoeder 1/2 tl

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden.

Snij de boven en onderkant van de knolselderij. Stabiliseer de knolselderij op een snijplank en snij de schil van het vruchtvlees. Snij de knolselderij in plakken van 1 cm.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de plakken. Bestrijk de plakken met een beetje olijfolie en bak in 25 min gaar in de oven.

Voor de salsa: roer alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.