GYROS (VEGA) MET BROCCOLI COUSCOUS
Tijd
15 min
Porties
2
Ingrediënten
- Knoflook 1 st (fijngesneden)
- Diepvries broccoli couscous 400 gr
- Zoete punt paprika 3 st (gehalveerd en in reepjes gesneden)
- Vega gyros 175 gr (ik gebruik van het merk de vegetarische slager)
- Volkoren pitabrood 4 st
Voor de knoflooksaus
- Volle yoghurt 3 el
- Knoflook 2 st (met de knoflookpers / vijzel)
Bereiding
Fruit de knoflook aan in een beetje olie. Bak daarna de paprika en gyros toe ongeveer 5 min mee. Voeg de bevroren broccoli couscous toe en bak een paar minuten mee.
Voor de knoflooksaus: doe de ingrediënten in een schaaltje en breng op smaak met zout en peper. Tip: maak de saus een uurtje (of meer) van te voren zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Verwarm de pitabroodjes en serveer met de gyros en saus.
