GYROS (VEGA) MET BROCCOLI COUSCOUS


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Knoflook 1 st (fijngesneden)
  • Diepvries broccoli couscous 400 gr
  • Zoete punt paprika 3 st (gehalveerd en in reepjes gesneden)
  • Vega gyros 175 gr (ik gebruik van het merk de vegetarische slager)
  • Volkoren pitabrood 4 st

Voor de knoflooksaus

  • Volle yoghurt 3 el
  • Knoflook 2 st (met de knoflookpers / vijzel)

Bereiding

Fruit de knoflook aan in een beetje olie. Bak daarna de paprika en gyros toe ongeveer 5 min mee. Voeg de bevroren broccoli couscous toe en bak een paar minuten mee.

Voor de knoflooksaus: doe de ingrediënten in een schaaltje en breng op smaak met zout en peper. Tip: maak de saus een uurtje (of meer) van te voren zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Verwarm de pitabroodjes en serveer met de gyros en saus.