CURRY MET RIJST


Tijd

20 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Volkoren zilvervlies rijst 150 gr
  • Rode curry pasta 1 zakje (ik gebruik Fairtrade Thaise rode curry)
  • Kokosmelk 400 ml
  • Diepvries broccoli 450 gr
  • Diepvries erwten 150 gr
  • Taugé 125 gr
  • Optioneel: groene peper 1 st (fijngesneden) De groene peper is pittiger dan de rode peper.

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Verwarm een wokpan met de olie. Bak de curry pasta al roerend een paar minuten in de pan. Voeg een klein beetje kokosmelk toe en roer totdat deze goed gebonden is met de curry pasta. Daarna voeg je de rest van de kokosmelk toe.

Kook de broccoli en de erwten in ongeveer 5 min beetgaar in de curry met een deksel op de wokpan. Voeg op het laatst de taugé toe en bak 1 min mee. Serveer de curry met de rijst en garneer met de groene peper.