COUSCOUS MET GEITENKAAS EN TOMAAT


Tijd

15 min

Porties

4 porties

Ingrediënten

  • Couscous 250 gr
  • Cherry tomaten 750 gr (ongesneden)
  • Uien 2 st (in dunne ringen gesneden)
  • Rozijnen twee handjes
  • Koriander of peterselie 1 bosje (alleen de blaadjes, gesneden)
  • Geitenkaas 200 gr (half zacht)

Bereiding

Kook de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking (ik gebruik altijd gewoon heet water).

Verhit een koekenpan of wok met een beetje olijfolie. Voeg de ongesneden cherry tomaten toe. Bak deze ongeveer 5 min (totdat ze open springen). Voeg de gesneden uien toe en bak een paar minuten mee. Doe de tomaten met uien in een schaal.

Voeg de couscous toe. Doe een handje rozijnen bij de salade. Verkruimel de geitenkaas en de koriander over de salade.