COUSCOUS MET ASPERGES EN FETA


Tijd

10 min + 12 min oventijd

Porties

2

Ingrediënten

  • Volkoren couscous 150 gr
  • Groene asperges 450 gr
  • Rucola sla 100 gr
  • Rode peper 1 st (fijngesneden)
  • Feta 100 gr

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Verwijder 2 cm van de onderkant van de asperges af. De asperges snij je in stukken van ongeveer 2 cm. Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak ze in ongeveer 12 min in de oven. De baktijd is afhankelijk van de dikte van de asperges. Zijn ze heel dun? Bak ze dan korter.

Kook de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Serveer de couscous met de sla en asperges. Verbrokkel de asperges over het gerecht en garneer met de rode peper. Voeg eventueel wat olijfolie extra vergine toe.