COURGETTE EN PAPRIKA GEVULD MET VEGA KIP
Tijd
15 min + 25 min oventijd
Porties
2 - 4 porties
Ingrediënten
- Courgette 2 st
- Paprika 2 st
- Vega kipstukjes 320 gr (ik koop altijd van de vegetarische slager)
- Knoflookpoeder 1/2 tl
- Paprika poeder 1 tl
- Tomatenpuree 1 tl
- Italiaanse kruiden gedroogd 1 tl (rozemarijn, tijm, oregano of gemengd)
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Halveer de courgette en lepel het vruchtvlees met een theelepel eruit. Snij het vruchtvlees fijn en doe in een schaal. Snij ook de vega kipstukjes en 1 paprika fijn en doe deze bij het courgette vruchtvlees. Voeg de kruiden en tomatenpuree toe en roer door.
Halveer de tweede paprika en verwijder de zaadlijsten. Leg de gehalveerde paprika en courgette in een ovenschaal en vul ze met de vega kipstukjes mix.
Bak de gevulde courgette en paprika 25 min in de oven. Serveer eventueel met pasta, brood of rijst.
