BROCCOLI COUSCOUS MET CHAMPIGNONS EN TOFU


Tijd

20 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Gekruide tofu reepjes 180 gr
  • Diepvries broccoli couscous 600 gr
  • Kastanje champignons 400 gr (in plakjes gesneden)
  • Rode ui 1 st (in halve ringen)

Bereiding

Fruit de rode ui kort aan in de pan. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten mee.
Bak de bevroren broccoli couscous in de pan en bak in ongeveer 5 a 10 gaar.
Bak de tofu reepjes in 5 min krokant in een aparte pan.
Serveer de broccoli couscous met daarop het champignons mengel en garneer met de tofu reepjes.

Je kan dit gerecht natuurlijk ook allemaal in één pan bereiden. Het ziet er dan alleen wat anders uit. De volgorde: bak de ui samen met de tofu en bak 5 min. Voeg de champignons en broccoli couscous toe en bak alles nog ongeveer 10 min.