BOERENKOOL ROERBAK MET VEGA KRUIM CHAMPIGNONS FETA EN PEPER


Tijd

20 min 

Porties

2

Ingrediënten

  • Vega kruim gehakt 175 gr
  • Boerenkool 250 gr
  • Feta 100 gr
  • Kastanje champignons 200 gr (in grove stukken)
  • Rode peper 1 st (fijngesneden, met pitjes als je van een beetje scherp houdt)
  • Knoflook 2 st (fijngesneden)

Bereiding

Fruit de knoflook samen met de rode peper kort aan in de pan. Voeg de vega kruim en champignons toe en bak 5 min mee op middelhoge temperatuur. Voeg de boerenkool toe en bak een paar minuten mee totdat de boerenkool geslonken is.

Verdeel het gerecht over twee borden en garneer met de feta.

Tip: wil je eventueel nog wat koolhydraten toevoegen? Kies voor gekookte zoete aardappel of wat rauwe kikkererwten.