BOERENKOOL MET PIJNBOOMPITTEN ZOETE AARDAPPEL EN VEGA WORST
Tijd
20 min + 25 min oventijd
Porties
2 porties
Ingrediënten
- Boerenkool 150 gr
- Citroen 1 st (alleen het sap)
- Pijnboompitten 80 gr
- Knoflook 1 st (fijngesneden)
- Vega worstjes 4 stuks
- Zoete aardappel 2 st
Bereiding
Verwarm de oven op 220 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Was de zoete aardappel en snij deze in plakken van ongeveer 1 cm. Leg ze op de bakplaat en smeer in met een beetje olie. Bak de aardappelen 20 – 25 min gaar in de oven.
Fruit de knoflook aan in een hapjes pan. Voeg de boerenkool, pijnboompitten, het citroensap en bak ongeveer 10 min. Bak ondertussen in een ander pannetje de vega worstjes krokant.
