BLOEMKOOL MET FUSULINI PASTA


Tijd

20 min + 20 min oventijd

Porties

2

Ingrediënten

  • Fusulini volkoren pasta 150 gr
  • Bloemkool 1 st (klein formaat)
  • Volkoren boterhammen 2 st (geroosterd en fijn gesneden)
  • Knoflook 2 st (fijngesneden)
  • Gedroogde tijm 1 el
  • Porchini 15 gr
  • Parmezaanse kaas hoeveelheid naar smaak.

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Snij de bloemkool in roosjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de bloemkool. Bestrijk met een beetje olie en rooster 20 min in de oven.

Week de porchini in heet water. Knijp de porchini uit en snij het fijn.

Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Bak de knoflook met de tijm een paar minuten in een beetje olie. Voeg de porchini en het fijngesneden brood (broodkruim) toe. Bak dat de broodkruim krokant is.

Serveer de pasta samen met de bloemkool en garneer met de op smaak gebrachte broodkruim en Parmezaanse kaas.