BLOEMKOOL MET AARDAPPELEN EN KERRIE SAUS


Tijd

15 min + 35 min oventijd

Porties

4

Ingrediënten

  • Aardappelen 4 st (gesneden in friet formaat, met schil)
  • Bloemkool 2 st (in kleine roosjes gesneden)
  • Cherry tomaten 500 gr
  • Feta kaas 75 gr
  • Optioneel: groene peper (fijn gesneden)

Voor de saus

  • Volle yoghurt 4 el
  • Yofresh 2 el
  • Kerrie poeder 2 el
  • Komijn poeder 2 lt

Bereiding

Verwarm de oven op 240 graden. Doe de aardappelen in een ovenschaal. Voeg 1 a 2 el olijfolie toe en hussel door elkaar. Bak de aardappelen voor 15 min.

Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de bloemkool en cherrytomaten toe. Bak voor 15 – 25 min.

Voor de saus: doe alle ingrediënten in een schaal en roer door.

Serveer de groentes met de dressing en met een beetje feta kaas (verkruimeld) en eventueel groene peper.