BLOEMKOOL MET AARDAPPELEN EN KERRIE SAUS
Tijd
15 min + 35 min oventijd
Porties
4
Ingrediënten
- Aardappelen 4 st (gesneden in friet formaat, met schil)
- Bloemkool 2 st (in kleine roosjes gesneden)
- Cherry tomaten 500 gr
- Feta kaas 75 gr
- Optioneel: groene peper (fijn gesneden)
Voor de saus
- Volle yoghurt 4 el
- Yofresh 2 el
- Kerrie poeder 2 el
- Komijn poeder 2 lt
Bereiding
Verwarm de oven op 240 graden. Doe de aardappelen in een ovenschaal. Voeg 1 a 2 el olijfolie toe en hussel door elkaar. Bak de aardappelen voor 15 min.
Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de bloemkool en cherrytomaten toe. Bak voor 15 – 25 min.
Voor de saus: doe alle ingrediënten in een schaal en roer door.
Serveer de groentes met de dressing en met een beetje feta kaas (verkruimeld) en eventueel groene peper.
