BLOEMKOOLCOUSCOUS MET SPERZIEBONEN EN ROEREI
Tijd
15 min
Porties
2
Ingrediënten
- Bloemkoolcouscous 300 gr (kant-en-klaar te koop in de diepvries)
- Diepvries sperziebonen 450 gr
- Lente-ui 3 st (in ringetjes)
- Ei 3 st
- Geraspte kaas 100 gr
- Knoflookpoeder 1/2 tl
- Mosterdpoeder 1/2 tl (optioneel)
- Cayenne peper 1/2 tl
Bereiding
Bak de sperziebonen en bloemkoolcouscous 10 min in een wok of hapjespan.
Klop de eieren met een snuf zout los in een schaaltje.
Schuif de sperziebonen en de bloemkool een beetje aan de kant. Giet het ei in de pan en laat even kort aanbakken. Roer daarna ei totdat het een roerei is. Mix het roerei samen met de geraspte kaas en lente-ui door de sperziebonen en bloemkool.
