BLOEMKOOL COUSCOUS MET GROENTEN


Tijd

20 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Knoflook 2 st (fijngesneden)
  • Rode ui 1 st (in ringen gesneden)
  • Courgette 1 st (in stukken gesneden)
  • Bloemkool couscous 300 gr (diepvries)
  • Diepvries doperwten 150 gr
  • Rode peper 1 st (in ringen gesneden)
  • Komijnzaadpoeder 1 tl
  • Gember poeder 1/2 tl
  • Kurkuma 1 tl

Bereiding

Fruit de knoflook samen met de rode ui aan in de pan. Voeg een scheutje water toe en kook tot de uien zacht zijn. Daarna bak je de courgette een paar minuten mee.

Voeg de bevroren bloemkool couscous en de doperwten toe. Ook doe je de kruiden erbij. Bak alles een paar minuten en serveer met de rode peper.