AUBERGINE BONEN STOOF MET OLIJVEN


Tijd

20 min

Porties

4

Ingrediënten

  • Knoflook 1 st (fijn gesneden)
  • Verse peper 1 st (fijn gesneden, met zaadjes)
  • Aubergine 3 st (gesneden in stukken van 1 cm)
  • Cannelloni bonen 2 blik – 250 gr uitleg gewicht (afgespoeld en uitgelekt)
  • Tomatenblokjes 2 blik
  • Oregano 2 tl (gedroogd)
  • Zwarte olijven 1 blik (afgespoeld en uitgelekt)
  • Optioneel: een beetje verse platte peterselie.

Bereiding

Verwarm een wok of hapjes pan. Fruit de knoflook en de peper aan. Voeg de aubergine toe en bak ongeveer 5 – 8 min.

Voeg de overige ingrediënten toe en bak een aantal minuten mee zodat alles goed warm is. Strooi de peterselie over de borden heen voor het serveren.