AUBERGINE BONEN STOOF MET OLIJVEN
Tijd
20 min
Porties
4
Ingrediënten
- Knoflook 1 st (fijn gesneden)
- Verse peper 1 st (fijn gesneden, met zaadjes)
- Aubergine 3 st (gesneden in stukken van 1 cm)
- Cannelloni bonen 2 blik – 250 gr uitleg gewicht (afgespoeld en uitgelekt)
- Tomatenblokjes 2 blik
- Oregano 2 tl (gedroogd)
- Zwarte olijven 1 blik (afgespoeld en uitgelekt)
- Optioneel: een beetje verse platte peterselie.
Bereiding
Verwarm een wok of hapjes pan. Fruit de knoflook en de peper aan. Voeg de aubergine toe en bak ongeveer 5 – 8 min.
Voeg de overige ingrediënten toe en bak een aantal minuten mee zodat alles goed warm is. Strooi de peterselie over de borden heen voor het serveren.
