TOFU 'ROEREI'


Tijd

15 min

Porties

2

Ingrediënten

  • Tofu 1 pak
  • Spinazie 100 gr
  • Ui 1/2 (fijngesneden)
  • Tomaten 2 st (in stukjes)
  • Paprika poeder 1 tl
  • Knoflookpoeder 1/2 tl
  • Kurkuma poeder 1 tl
  • Sojasaus (minder zout) 1 el

Bereiding

Doe de tofu in een vergiet zodat deze kan uitlekken. Prak de tofu in het vergiet zodat de tofu verkruimeld is (het ziet er uit als een roerei structuur).

Bak de ui in een wok of hapjespan 2 min aan. Voeg de verkruimelde tofu en de kruiden en de sojasaus toe en bak een minuut of 3 mee. Voeg de spinazie en tomaten toe en warm mee in de pan totdat de spinazie bijna geslonken is. Ik laat de spinazie niet volledig slinken zodat je nog wat ‘knapperige’ spinazie proeft.