ZOETE AARDAPPEL MET BANAAN EN NOTENPASTA


Tijd

5 min + 20 min oventijd

Porties

1

Ingrediënten

  • Zoete aardappel 1 st (1 grote of 2 kleine)
  • Banaan 1 st (in plakjes)
  • Notenpasta 1 tl (of pindakaas)
  • Chocolade 1 cm (in stukjes gehakt)

Bereiding

Verwarm de oven op 220 graden.

Was de zoete aardappel en snij in plakjes van 1/2 cm. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de plakjes zoete aardappel. Bestrijk de plakjes met een beetje olie. Bak de zoete aardappel 20 min in de oven.

Doe de notenpasta of pindakaas in een bekertje. Voeg een theelepel water toe en roer goed door tot je een saus structuur hebt.

Leg de afgekoelde plakjes aardappel op een bord. Verdeel hierover de banaan, notenpasta(saus) en chocolade snippers.