CHOCOLADE WENTELTEEFJES MET BANAAN


Tijd

15 min

Porties

4 boterhammen

Ingrediënten

  • Eieren 3 st
  • Zout een snufje
  • Hazelnoten rijstmelk 200 ml (Zonnatura)
  • Cacao poeder 1 el
  • Vanille aroma 1 tl
  • Volkoren boterhammen 4 st
  • Banaan 2 st (in plakjes gesneden)
  • Optioneel: granaatappelpitjes voor de garnering

Bereiding

Breek de eieren in een ovenschaal. Voeg een snufje zout toe en klop de eieren los met een vork of garde. Doe de melk, vanille aroma en cacao poeder erbij en roer totdat alles goed gemengd is.

Verwarm een koekenpan. Leg een boterham in het ei mengsel. Het brood ‘zuigt’ het mengsel nu op. Draai de boterham om zodat ook deze zijde bedenkt is met het mengsel. Bak de boterham in de koekenpan aan beide zijdes in een paar minuten gaar. Herhaal dit voor alle boterhammen.

Garneer de boterham met de plakjes banaan en eventueel granaatappelpitjes.