OMELET MET GELE PAPRIKA EN CHAMPIGNONS
Tijd
20 min
Porties
2
Ingrediënten
- Eieren 2 st
- Peterselie 1 bosje (fijngesneden, alleen de blaadjes)
- Mierikswortel 2 tl
- Paprika 2 st (in stukjes gesneden)
- Champignons 100 gr (in stukjes gesneden)
- Geraspte kaas 100 gr
Bereiding
Doe de eieren, peterselie en mierikswortel in een kom. Breng op smaak met zout en peper en klopt de eieren met een vorm totdat deze gemengd is met de andere ingrediënten.
Verwarm een wok of hapjespan. Bak de champignons en paprika in 3 min gaar. Zet het fornuis op laag vuur. Giet het ei over de groentes heen. Doe een deksel op de pan en bak het omelet in 10 min gaar – en strooi na de eerste 5 min de kaas over het ei. Garneer eventueel met wat chili of paprika poeder.
