EI-WRAP GEBAKKEN MET RICOTTA


Tijd

10 min

Porties

1

Ingrediënten

  • Volkoren Wrap 1 st (normaal formaat, geen XL)
  • Ei 1 st
  • Melk 2 el
  • Cottage cheese hoeveelheid naar smaak
  • Cherry tomaten hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Doe het ei, melk en wat peper en zout in een schaaltje. Klop het ei los met een vork.

Verwarm een koekenpan. Giet hierin het eimengsel in de pan. Verdeel het ei over de hele pan. Wacht ongeveer 2 minuten. Als de onderkant is gestold en de bovenkant nog niet, leg je de wrap bovenop het ei.

Druk de wrap licht op het ei en laat een paar minuten bakken.

Leg je hand met lichte druk op de wrap. Je kan het ei nu als het goed is heen en weer draaien. Het ei is gebakken. Draai de wrap om en bak deze zijde nog ongeveer een minuut.

Tip: Draai de wrap met je handen om of schijf hem eerst op een bord en keer hem dan om in de pan.

Serveer de ei-wrap met de cottage cheese en de tomaten.