TORILLA PIZZA MET EI UI EN CHAMPIGNONS


Tijd

10 min + 20 min oventijd

Porties

Ingrediënten

  • Volkoren tortilla XL 1 st
  • EI 1 st
  • (Rode) ui 1/2 st (in dunne halve maandjes gesneden)
  • Kastanje champignons 4 st (in plakjes gesneden)
  • Passata 1 el
  • Gedroogde oregano hoeveelheid naar smaak
  • Gedroogde chilivlokken hoeveelheid naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop de tortilla. Bestrijk de tortilla met de passata maar laat de randjes vrij. Beleg de tortilla pizza met de ui en champignons. Breek het ei voorzichtig en leg het in het midden van je tortilla. Garneer de tortilla pizza met gedroogde oregano, chilivlokken en een snufje zout.

Bak de tortilla pizza ongeveer 20 minuten in de oven (tot het ei goed gaar is).