POMPOEN STAPEL MET CACAO PINDAKAAS


Tijd

15 min + 25 min oventijd

Porties

1

Ingrediënten

  • Flespompoen 1/2 st (met schil, in plakken gesneden, zaadjes eventueel verwijderd)
  • Cacao 100% pindakaas Hoeveelheid naar smaak
  • Geroosterde pecannoten een handje
  • Optioneel: zeezout vlokken of granola

Bereiding

Verwarm de oven op 220 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de plakken pompoen. Bestrijk de pompoen met een beetje olie. Bak de pompoen in ongeveer 25 min gaar. Tip: snij alle pompoen in plakken en bak af. Gebruik de overgebleven pompoen voor een smoothie of eet het als lunch met hummus en sla.

Laat de pompoen afkoelen. Bestrijk de plakken met een beetje cacao pindakaas en stapel ze op elkaar. Garneer met de noten, zeezout en/of granola.