AMERICAN FLUFFY PANCAKES


Tijd

25 min

Porties

4 (ongeveer 13 kleine pannenkoeken)

Ingrediënten

  • Karnemelk 400 ml
  • Vanille aroma 1 tl
  • Vanille poeder 1 zakje
  • Bloem 250 gr
  • Bakpoeder 4 tl
  • Zout een snufje
  • Eieren 2 st

Bereiding

Doe de karnemelk in een schaal. Voeg de overige ingrediënten toe behalve de eieren en roer door. Voeg daarna de eieren toe en klop het pannenkoekenbeslag met een garde. Zorg dat alle klontjes weg zijn. Ja, dat komt goed!

Bak de pannenkoeken met een beetje olijfolie in een pan. Gebruik een soepopscheplepel om het beslag in de pan te doen. Vul niet de hele lepel zodat je mooie kleine pannenkoeken krijgt. Wacht tot de bovenkant van het beslag luchtbelletjes krijgt, pas dan draai je de pannenkoek om.

Serveer de pannenkoeken met wat vers fruit, maple siroop of stroop.