HAVERMOUT CAPPUCCINO ONTBIJT
Tijd
10 min
Porties
1
Ingrediënten
- Havermout 50 gr
- Chiazaad 1 el
- Espresso 45 ml
- Kaneel 1/2 tl
- Maple siroop 1 el
- Havermelk 150 ml
Voor de garnering:
- Griekse yoghurt 1,5 el
- Kaneel een snufje
- Granola hoeveelheid naar smaak (ik gebruik Bolletje ontbijt granen)
Bereiding
Doe alle ingrediënten voor de havermout cappuccino in een pannetje en warm in een paar minuten op. Als de havermout en chiazaad het meeste vocht hebben opgenomen is het klaar. Schep het in een glas en garneer met de Griekse yoghurt, kaneel en granola.
Tip: je kan het ook koud eten. Maak er dan een overnight oats: doe alle ingrediënten voor de havermout cappuccino in een glas en roer door. Je verwarmt het dus niet. De volgende ochtend garneer je het met de Griekse yoghurt en toppings.
