GRANOLA CHOCOLADE BROKKEN


Tijd

15 min + 20 min oventijd

Porties

Meerdere porties

Ingrediënten

  • Havermout 350 gr
  • Cacaopoeder 100 gr
  • Kokosolie 60 ml (gebruik het vloeibaar in dit recept. Het is ongeveer 1 el niet vloeibare kokosolie)
  • Maple siroop 120 ml
  • Vanille extract 1 el

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Doe de vloeibare kokosolie, maple siroop en vanille extract in een schaal. Voeg de havermout en cacaopoeder toe en roer alles goed door.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Stort hierop het havermout mengsel en verspreidt over de bakplaat. Bak een ander bakpapiertje en leg dit erboven op. Druk alles goed plat.

Bak de granola 20 min in de oven en laat afkoelen. Breek de granola in grove stukken.

Serveer de granola met plantaardige melk, Griekse yoghurt 10% vet, kwark of (plantaardige) yoghurt. Ook is het lekker al snack!