ABRIKOZEN PLAK MET FRUIT
Tijd
10 min + 10 min koeltijd
Porties
2 - 4
Ingrediënten
Voor de bodem (2 – 4 porties)
- Dadels 100 gr
- Gewelde abrikozen 100 gr
- Water 75 ml
Voor de topping voor 1 portie
- Passievrucht 1 st (alleen het vruchtvlees)
- Kiwi 1 st (in stukjes)
- Kwark 1 el
Bereiding
Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine en mix tot een kleverige structuur. Pak een vel bakpapier. Verdeel het deeg van de bodem in 4 stukken/ballen en leg deze op het bakpapier. Pak een ander vel bakpapier en leg deze er bovenop. Druk de bollen plat tot een dikke plak.
Knip het bakpapier in 4 stukken. Leg de plakken even in de koelkast voor een min of 10. Serveer de plakken met vers fruit en kwark. Eet je niet alle plakken op? Vries ze samen met het bakpapier in voor een volgende keer.
