CHOCOLADE ONTBIJTMUFFINS MET CHIA JAM EN KOKOSRASP
Tijd
10 min + 20 min oventijd
Porties
3 stuks / 1 portie
Ingrediënten
- Eieren 2 st
- Havermeel 2 el
- Cacaopoeder 1 el
- Bakpoeder 1 tl
- (Kokos)melk 50 ml
- Maple siroop 1/2 el
- Zout een snufje
- Chocolade 3 kleine stukjes (deze komen in het midden van de muffins)
Voor de garnering:
- Kokosrasp hoeveelheid naar smaak
- Jap hoeveelheid naar smaak
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet 3 stuks van een muffinvorm in met wat olie of boter.
Klopt de eieren los met een vork. Voeg de andere ingrediënten voor de muffins toe en roer door totdat alles goed gemengd is.
Verdeel het beslag over 3 muffinvormpjes. Duw in ieder muffin beslag een stukje chocolade. Bak de muffins 18 – 20 min in de oven.
Haal de muffins uit de vorm en garneer de muffins met de jam en kokosrasp.
