BROODJE KNOFLOOK SPINAZIE MET GEITENKAAS
Tijd
10 min
Porties
2
Ingrediënten
- Spinazie 200 gr
- Knoflook 1 st (fijngesneden)
- Citroen 1/2 (alleen het sap)
- Spelt broodjes 2 st
- Harde geitenkaas 80 gr
- Zongedroogde tomaten 4 hele (gesneden in reepjes)
Bereiding
Verwarm een wok of hapjespan. Bak de knoflook 2 min aan in een beetje olijfolie. Voeg de spinazie en citroensap toe en bak 5 min mee (totdat de spinazie geslonken is).
Garneer het broodje met de spinazie. Houdt er rekening mee dat de spinazie vochtig is. Serveer de spinazie zonder het vocht (laat de spinazie uitlekken / schud de spinazie even uit als je deze op het broodje legt).
Verkruimel de geitenkaas over de spinazie en garneer met de zongedroogde tomaten.
