APPELDRIEHOEKEN VAN WRAPS


Tijd

15 min + 20 min oventijd

Porties

12 driehoeken (6 porties als lunch, 12 porties als snack)

Ingrediënten

  • Volkoren wraps XL 6 st
  • Appels 4 st (ik gebruik jazz of gala, in stukjes gesneden)
  • Rozijnen 100 gr
  • Kokosolie 40 gr
  • Havermout 100 gr
  • Koek- en speculaaskruiden 1/2 el

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Gekleed een bakplaat met bakpapier.

Bak de appelstukjes en rozijnen met een scheutje water in een koekenpan. Als de appels zacht zijn voeg je de kokosolie, havermout en kruiden toe en roer door.

Verdeel de vulling in 6 gelijken delen. Leg een deel in het midden van de wrap. Vouw de linker en rechter kant naar binnen. Daarna vouw je de boven en onderkant naar binnen. Je hebt nu een rechthoek vorm. Leg de wrap met de gevouwen kant naar beneden op de bakplaat. Herhaal dit voor alle wraps.

Bak de wraps in ongeveer 15 - 20 min krokant in de oven. Hou de wraps goed in de gaten want ze kunnen het bakken kan ineens heel snel gaan.

Laat de driehoeken afkoelen en halveer ze. Als je ze niet halveert kan je ze makkelijk meenemen voor onderweg.

Tip: bestrijk ze met een beetje honing en garneer met wat amandelsnippers.