AARDBEIEN CHEESECAKE WENTELTEEFJES


Tijd

15 min 

Porties

2

Ingrediënten

  • Zuurdesembrood plakken 4 st (snij dit van een ongesneden brood zodat je wat dikkere plakken hebt)
  • Roomkaas light 100 gr
  • Aardbeien 4 st (in kleine stukjes gesneden)

Voor als je wentelteefjes maakt

  • Ei 2 st
  • Vanille extract 1 tl
  • Melk 2 el

Bereiding

Voor de strawberry cheese: doe de roomkaas in een schaal en klop los met een lepel. Voeg de gesneden aardbeien toe en roer goed door.

Besmeer een van de boterhammen met een laagje van het aardbeien mengsel. Leg de andere broodplak erop.

Voor de tosti: Leg het brood nu in een warme koekenpan met een beetje olie. Bak krokant en doe dit ook met de andere kant. Of  gebruik een tostiapparaat.

Voor de wentelteefjes: Klop het ei los en voeg de vanille en de melk toe. Roer goed door. Verwarm een koekenpan met een beetje olie. Leg je besmeerde boterham kort in het eimengsel. Draai de boterham om en leg de andere kant kort in het mengsel. Bak de boterham in de warme koekenpan aan beide zijdes in een paar minuten gaar. De baktijd is afhankelijk van de dikte van je boterham.